L'altra trilogia galàctica - Recomanació de la setmana (14-20 desembre) | Dani Senabre
Pàgina web oficial del periodista Dani Senabre. Descobreix tots els vídeos, les entrades i les publicacions. We've got fun and games.
dani senabre, dani, senabre, rac1, cope, dani senabre rac1, youtube, tu diras
17154
post-template-default,single,single-post,postid-17154,single-format-video,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

L’altra trilogia galàctica – Recomanació de la setmana (14-20 desembre)

L’altra trilogia galàctica – Recomanació de la setmana (14-20 desembre)

Els seguidors de la saga més popular de la història del cinema celebren qualsevol referència, per petita que sigui, que aparegui en algun altre producte mediàtic: sitcom, peli, late night, etc…

Imagineu-vos tres paròdies pràcticament calcades a l’original, escena per escena, de gairebé una hora de duració cada una d’elles. La festa dels freaks. Doncs això és el que va dur a terme el sempre retorçat cervell de Seth Mc Farlane. Blue Harvest, Something Something Something Dark Side i It’s A Trap són, com heu pogut deduir, les versions padrefamilienques de A new Hope, Empire Strikes Back i Return of the Jedi, respectivament.

Amb Peter i Brian Griffin com la parella Han Solo-Chewie i l’actuació estel·lar de Stewie i el seu casc horitzontal en la pell de Darth Vader, els tres episodis especials (i espacials) són una bona excusa per acostar-se a l’humor absurd de Family Guy. McFarlane es va reunir personalment amb Lucas per repassar cada detall, des de la banda sonora de John Williams, a l’aparició de convidats secundaris de luxe.

L’únic risc que té visitar aquesta bogeria audiovisual és la probabilitat que mai més torneu a veure amb els mateixos ulls algunes de les escenes de la trilogia original.

No hi ha comentaris

Escriu un comentari