Bola de Drac - Recomanació de la setmana (7-13 desembre) | Dani Senabre
Pàgina web oficial del periodista Dani Senabre. Descobreix tots els vídeos, les entrades i les publicacions. We've got fun and games.
dani senabre, dani, senabre, rac1, cope, dani senabre rac1, youtube, tu diras
17072
post-template-default,single,single-post,postid-17072,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Bola de Drac – Recomanació de la setmana (7-13 desembre)

Bola de Drac – Recomanació de la setmana (7-13 desembre)

Està feta per aficionats i, per tant té molts defectes. Però tot i així és molt millor que qualsevol cosa que s’hagi fet fins ara sobre Bola De Drac. Sempre he pensat que és la llicència pitjor aprofitada de la història. Mira que hi ha pel·lícules sobre còmics i superherois, algunes impensables. Però Goku i Cor Petit segueixen sense tenir una digna representació a la gran pantalla. La meva tieta i jo podríem fer una cosa millor que el que va fer l’amic James Wong amb Dragon Ball Evolution. Suposo que exactament això és el que van pensar els responsables d’aquest curt.

La recomanació de la setmana d’avui és per freaks. Només si heu crescut amb Goku. Només si vau viatjar en el temps amb Trunks. Només si vau tremolar amb Cèl·lula. Només si us agrada molt Bola De Drac. Mireu això:

No hi ha comentaris

Escriu un comentari