David Ginola - Recomanació de la setmana (22 - 29 novembre) | Dani Senabre
Pàgina web oficial del periodista Dani Senabre. Descobreix tots els vídeos, les entrades i les publicacions. We've got fun and games.
dani senabre, dani, senabre, rac1, cope, dani senabre rac1, youtube, tu diras
16975
post-template-default,single,single-post,postid-16975,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

David Ginola – Recomanació de la setmana (22 – 29 novembre)

David Ginola – Recomanació de la setmana (22 – 29 novembre)

Aquests dies que tothom parla de l’aniversari del fitxatge d’Eric Cantona pel Manchester United, nosaltres volem reivindicar la figura d’un altre francès de la Premier.

Segurament el recordareu més a la seva època al PSG fent parella amb Weah i enfrontant-se al Barça a Europa, però bona part de la carrera de David Marc Ginola es va desenvolupar a Anglaterra. Newcastle, Tottenham i, encara que sembli mentida, fins i tot va tenir temps de vestir les samarretes d’Aston Villa i Everton.

Esquerrà tancat, lent, de forta personalitat i una cultura destacable (sobretot a nivell cinematogràfic i teatral), Ginola no és citat mai entre els millors jugadors de la història recent de França, segurament perquè va tenir una participació molt limitada amb la selecció. Però nosaltres estem més d’acord amb la frase de Johan Cruyff a meitats dels 90: “és un dels millors jugadors del món i un dels que més em recorda a mi mateix quan jugava”.

Del seu pas per St James Park rescatem un dels seus millors gols: el que li va fer al Ferencvaros a la Copa de la Uefa el 1996.

No hi ha comentaris

Escriu un comentari