El camuflatge de ser un mateix | Dani Senabre
Pàgina web oficial del periodista Dani Senabre. Descobreix tots els vídeos, les entrades i les publicacions. We've got fun and games.
dani senabre, dani, senabre, rac1, cope, dani senabre rac1, youtube, tu diras
16700
post-template-default,single,single-post,postid-16700,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

El camuflatge de ser un mateix

El camuflatge de ser un mateix

Vampirs que fingeixen ser humans fingint ser vampirs

Louie (Brad Pitt) defineix així el que fa Armand (Antonio Banderas) a Entrevista Amb El Vampir, dirigida per Neil Jordan el 1994. El personatge interpretat pel malagueny entén que el millor que pot fer per amagar la seva condició de vampir és representar cada nit una obra de teatre en la que fa…de vampir. Ningú sospitarà que ho és de veritat.

I això exactament és el que estan fent moltes celebrities de Hollywood. Això que defineix amb tanta clarividència el bo d’en Louie és, molts segles després, la última moda entre els famosos. La Comic Con, que va néixer com a convenció del còmic, és avui dia molt més: un punt de trobada de tots els freaks del planeta al voltant de les pelis i sèries de culte per ells… des de Star Wars a Breaking Bad. Trekkies. Cosplay. Marvel.

Passejant per la fira et pots trobar un malalt disfressat de Son Goku, una rèplica de la illa de Lost i un martell de Thor de dimensions asgardianes

No ens enganyem: a tots us encantaria anar-hi. Jo me’n moro de ganes i no descarto fer-ho algun dia. Però back to reality: la cirereta del pastís és l’aparició estel·lar dels actors que interpreten molts d’aquests personatges i que s’acosten als fans per presentar les seves noves pelis. Molts d’ells voldrien participar més de la convenció però l’assetjament despietat dels histèrics fanboys els ho impedeix. Així que han trobat una solució genial: disfressar-se.

D’aquesta manera, Jared Leto, el centre de totes les mirades per prendre el relleu de Heath Ledger com a Joker a Suicide Squad (i per totes les anècdotes surrealistes del rodatge) no només es va barrejar amb la multitud sinó que, en el súmmum del disbarat es va fer una fotografia amb un fan que anava disfressat…del Joker!

Un dels dos és el Joker. PISTA: no és el de la dreta

El comentari de l’actor al seu compte de Twitter ho diu tot. El pobre fan no era ni mínimament conscient de tenir al costat l’home en honor al qual anava caracteritzat a la Comic Con. La delirant maniobra de Leto es suma a la d’Andrew Garfield -directament disfressat del seu Spiderman- o Mark Ruffalo, que va canviar el verd de Hulk per una màscara dels Muppets.

I després, n’hi ha un que menja apart.

I és que l’Armand tenia raó… La millor forma d’amagar-se és exposar-se davant tothom.

No hi ha comentaris

Escriu un comentari