Els millors anuncis dels Play Offs | Dani Senabre
Pàgina web oficial del periodista Dani Senabre. Descobreix tots els vídeos, les entrades i les publicacions. We've got fun and games.
dani senabre, dani, senabre, rac1, cope, dani senabre rac1, youtube, tu diras
17339
post-template-default,single,single-post,postid-17339,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Els millors anuncis dels Play Offs

Els millors anuncis dels Play Offs

[carousel_anything items=”1″ items_tablet=”1″ thumbnails=”arrows” autoplay=””]

5. GAME OF CHESS (2009)

Bill Fitch va dir un dia que Larry Bird veia el bàsquet com si fos una partida d’escacs i que s’avançava a qualsevol moviment del rival. Aquí s’han pres la comparació al peu de la lletra.

4. MOTIVATION (2013)

Segurament la menys elaborada a nivell de guió, però amb algunes de les imatges més espectaculars que es poden veure en un anunci d’aquestes característiques. Ens quedem embovats mirant.

3. SO MUCH MORE (2013 FINALS)

La fusió de les imatges a través del temps dels protagonistes de San Antonio és de traca. La utilització del famós discurs del Big Three de Miami el dia de la seva presentació, també. Les finals de 2013 van ser tot això i molt més.

2. JEREMY PIVEN SPEECH (2007)

Emoció. Espectacle. Patiment. Motivació. Què més es pot demanar? Doncs que Ari Gold t’ho expliqui excitat mirant a càmera com fa a cada episodi de Entourage.

1. THERE CAN ONLY BE ONE (2008)

L’any que els Celtics guanyen el seu fins ara últim anell, la NBA ens va regalar aquesta meravella a pantalla partida. Amb diverses estrelles del present (i del passat) recitant un text que provoca calfreds. Tot, sota el lema popularitzat per la peli dels 80, Highlanders (Los Inmortales). Només pot quedar un. Va ser Boston.

[/carousel_anything]
No hi ha comentaris

Escriu un comentari