La pel·lícula més anticipada de la història | Dani Senabre
Pàgina web oficial del periodista Dani Senabre. Descobreix tots els vídeos, les entrades i les publicacions. We've got fun and games.
dani senabre, dani, senabre, rac1, cope, dani senabre rac1, youtube, tu diras
16971
post-template-default,single,single-post,postid-16971,single-format-video,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

La pel·lícula més anticipada de la història

La pel·lícula més anticipada de la història

Segur que heu sentit moltes coses al món del cinema. Segur que com aquesta no.

Robert Rodríguez no és un gran director. Ni ho pretén ser. Com diria Logan, el Wolverine dels cómics que a la gran pantalla tornarà a encarnar per últim cop Hugh Jackman: sóc el millor fent el que faig, però el que faig no és gaire maco. A Rodríguez li passa exactament això: és un mestre del cinema de sèrie B, amb violència, sang i diàlegs surrealistes. Si heu vist alguna de les entregues de Machete, sabreu de què parlo. Rius molt, però no és precisament Casablanca. També ha tingut moments més lúcids a la seva carrera: el seu nom anirà sempre relacionat al de Quentin Tarantino i això, vulguis o no, ajuda. Però ara s’ha proposat passar a la història per un fet que va més enllà de tot això.

Les histriòniques trames de les seves pel·lícules es queden en no res en comparació amb la notícia que hem conegut aquests últims dies. Rodríguez acaba de rodar “100 years”, el seu últim film. No passaria res si no fos perquè la pel·lícula s’estrenarà…d’aquí 100 anys.

No.
No és una broma.
Ni una estratèga de marketing.
Ni un joc de paraules amb el títol de l’obra.

És la realitat. La data d’estrena de la cinta és l’any 2115. Per tant, o heu nascut avui mateix o és molt probable que no la veieu mai.

“Espero que els meus néts estiguin orgullosos de mi. I mai se sap, potser un clon meu podrà assistir a l’estrena”, explica un Rodríguez que mantindrà tancada a pany i forrellat la pel·lícula fins el segle que ve. De 100 Years només sabem que la protagonitza John Malkovich –potser ell sí arribarà a l’estrena, tenint en compte que es tracta del Jordi Hurtado de Hollywood- i que barreja diverses visions del futur amb una història emocionalment intensa. A més, sembla que hi ha una marca de Conyac que patrocinarà el projecte i apareixerà en algun moment de la peli com a fil conductor. Tot molt normal. En un últim gir surrealista, els responsables de la promoció han anunciat que no es podrà veure cap tràiler fins una setmana abans de la seva estrena. Així que ja ho sabeu: teniu una cita als cinemes. El 18 de Novembre del 2115. Coming soon.

No hi ha comentaris

Escriu un comentari