Les pelis que els nerds estem esperant | Dani Senabre
Pàgina web oficial del periodista Dani Senabre. Descobreix tots els vídeos, les entrades i les publicacions. We've got fun and games.
dani senabre, dani, senabre, rac1, cope, dani senabre rac1, youtube, tu diras
17322
post-template-default,single,single-post,postid-17322,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Les pelis que els nerds estem esperant

Les pelis que els nerds estem esperant

ROGUE ONE

Va començar amb un rumor. “Han traslladat la disfressa original de Darth Vader al set del rodatge”. Va seguir amb una revelació sobre l’argument. “Acompanyarem el grup de rebels que es deixa la vida robant els plànols de l’Estrella de la Mort”. Els mateixos plànols que Leia amaga a l’R2-D2 just a l’inici d’aquest regal que és la trilogia original. Asseguren que serà la peli més fosca i menys fantàstica de tota la saga. Aquí no veiem Darth Vader, però el tràiler promet.

SUICIDE SQUAD

Diuen que, malgrat les crítiques, els responsables de la Warner van quedar encantats amb el nou Batman de Ben Affleck i això els va dur, a banda d’encarregar-li una trilogia a l’actor-director bostonià, a incloure més Batman del que estava previst en aquesta peli. Aquí el veieu només en un fotograma. Tampoc abusen del nou Joker de Jared Leto. El MCU pressiona amb la seva Civil War. Esperem que DC estigui a l’alçada i que quan arribi l’hora de la veritat, no siguin ells els que es suïcidin.

CIVIL WAR

Curiosament DC promet més Batman del previst a Suicide Squad just després que Marvel hagi ensenyat més Spiderman del previst als privilegiats periodistes que ja han vist un primer tall de Civil War. El llistó està molt alt després de Winter Soldier, per molts la millor peli de l’univers cinematogràfic creat per Stan Lee. Herois enfrontats entre ells en un món post-Sokovia que actua com el Registration Act dels còmics. Steve Rogers en una cantonada. Tony Stark a l’altra. Que comenci el combat.

No hi ha comentaris

Escriu un comentari