Muse - Kobe Bryant (Recomanació de la setmana 30-6 desembre) | Dani Senabre
Pàgina web oficial del periodista Dani Senabre. Descobreix tots els vídeos, les entrades i les publicacions. We've got fun and games.
dani senabre, dani, senabre, rac1, cope, dani senabre rac1, youtube, tu diras
17035
post-template-default,single,single-post,postid-17035,single-format-video,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Muse – Kobe Bryant (Recomanació de la setmana 30-6 desembre)

Muse – Kobe Bryant (Recomanació de la setmana 30-6 desembre)

Quan un pensa en documentals relacionats amb Kobe Bryant, el primer que li ve al cap és Doin’ Work, de Spike Lee. Greu error. Es tracta possiblement del pitjor que ha fet el director novaiorquès amb una càmera els últims anys. No és horrible, però no té ànima. Tot el contrari que Muse, el documental fet pel propi Kobe (“no tinc paciència per escriure un llibre o sigui que ho faré així”).

Aquí trobarem Bryant en estat pur: l’animal competitiu, les miradetes de superioritat… tot. El bo i el dolent d’un esportista i la seva lluita contra les adversitats i sobretot, contra les lesions. Amb algun recurs sorprenent – com la forma de presentar els fragments de les seves entrevistes- Muse és imprescindible si es vol entendre la paraula clau que defineix la carrera de Kobe i de la majoria de grans esportistes i genis en general: obsessió.

Podeu veure el documental sencer aquí:

Tags:
,
1Comentari
  • Jau
    Posted at 09:41h, 04 desembre Respon

    Merci per la recomanació!!!! Ho aplicaré a les pistes de bàsquet! XD

Escriu un comentari