Fundido a negro | Dani Senabre
Pàgina web oficial del periodista Dani Senabre. Descobreix tots els vídeos, les entrades i les publicacions. We've got fun and games.
dani senabre, dani, senabre, rac1, cope, dani senabre rac1, youtube, tu diras
17720
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17720,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Fundido a negro

Benvinguts a la jungla.

Literalment.

Acabo d’obrir el meu canal de Youtube, DANI IN THE JUNGLE.

Aquí a dalt podreu veure el meu vídeo de presentació, segurament la cosa més personal que hagi fet mai a la meva vida. Descobrireu qui sóc, d’on vinc i com he arribat fins aquí. Si voleu compartir-lo, aquí en teniu l’enllaç: https://youtu.be/ugzj3QrP89

Cada dijous a les 20:00 penjaré un nou vídeo.

No m’he especialitzat en res concret perquè m’agraden moltes coses i perquè no vull posar-me barreres. La meva única pretensió és passar-m’ho bé, connectar amb vosaltres i oferir continguts de qualitat a nivell d’entreteniment.

Els que em coneixeu ja us imagineu què hi trobareu: Barça, NBA, Cine, Ràdio, Videojocs, Wilsonismes i frikades vàries. A més, anireu veient amics meus, col·laboradors i us vull fer a vosaltres també participants del canal a través de trobades i altres idees. De tant en tant sortejarem productes que crec que us poden interessar molt.

Que perquè Youtube? Podeu trobar la resposta al vídeo.

Moltes gràcies a tots per la rebuda i moltes gràcies a la Georgina pel seu talent i dedicació i per ensenyar-me un nou mitjà i compartir-lo amb mi.

You know where you are?

You are in the jungle baby.