Sobre mi | Dani Senabre
Pàgina web oficial del periodista Dani Senabre. Descobreix tots els vídeos, les entrades i les publicacions. We've got fun and games.
dani senabre, dani, senabre, rac1, cope, dani senabre rac1, youtube, tu diras
15290
page-template-default,page,page-id-15290,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Difference is beauty…

No és qui soc. És qui no sóc. No sóc un pedant egocèntric que creu que mereix tenir una pàgina web. No sóc un tio que estigui obsessionat amb el fet de veure el seu nom acompanyat d’un .com al darrera. No sóc algú que obtingui plaer en el fet de mirar-se ell mateix en fotos com aquesta d’aquí al costat. Simplement sóc un tio molt raro, amb molt de frikisme a dins. Tinc la sort d’haver tingut sempre al llarg de la meva vida una gran plataforma radiofònica a través de la qual poder donar sortida a part d’aquesta bogeria. Però sempre hi ha coses que es perden pel camí o que no tenen cabuda.

Per evitar-ho, la millor persona que conec em va proposar fer això que ara mateix esteu veient. No només m’ho va proposar, sinó que es va fer càrrec del disseny, el hosting, la programació i totes les mandangues que us pogueu imaginar. Atès que a banda de ser la meva parella,

Dani Senabre

“Vull compartir la meva bogeria”

és una de les ments creatives més brillants i amb més bon gust amb les que m’he topat mai, el resultat és preciós, com ella. Espero que el contingut estigui a l’alçada.

 

Sèries que inspiren, frases de cançons, pel·lícules que mereixen ser diseccionades, podcasts, programes de ràdio, llibres, videojocs… Elements tots ells que m’han fet de pare, de mare i de millor amic. He crescut amb Darth Vader, Kevin Mc Hale, Tim Burton i Billy Corgan. La barreja és explosiva. I és clar, el resultat és aquest.

Aquest web no té cap pretensió. No vull ser referència de res. Només compartir la meva bogeria.

Dani Senabre