Star Wars Battlefront (Recomanació de la setmana: 16-23 novembre) | Dani Senabre
Pàgina web oficial del periodista Dani Senabre. Descobreix tots els vídeos, les entrades i les publicacions. We've got fun and games.
dani senabre, dani, senabre, rac1, cope, dani senabre rac1, youtube, tu diras
16941
post-template-default,single,single-post,postid-16941,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Star Wars Battlefront (Recomanació de la setmana: 16-23 novembre)

Star Wars Battlefront (Recomanació de la setmana: 16-23 novembre)

L’espera ha valgut la pena

Ha plogut molt. El Barça ha guanyat dues Champions. Els Celtics un anell. Catalunya ha iniciat un procés històric. Han passat moltes coses des de l’últim cop que ens vam poder posar a jugar a un Star Wars Battlefront, en aquest cas als comandaments d’una Playstation 2. D’ençà: rumors, mentides, cancel·lacions, estudis que tanquen, distribuïdores que desapareixen i projectes que es queden a Sitges. Un Duke Nukem Forever en tota regla. O un Chinese Democracy, si preferiu.

Però una de les moltes coses que va canviar l’acord amb Disney és també aquesta: el reflotament de tota la marca Star Wars, no només des del punt de vista cinematogràfic. Merchandising, animació, sèries de televisió, parcs d’atraccions i…sí, videojocs. The 

Force Unleashed va ser un joc mediocre i la seva seqüela ni us explico. Per tant, la comunitat de freaks galàctics estàvem orfes des de feia molt de temps. Fins avui.

Des de ja, podeu adquirir la nova edició d’un dels millors jocs de la història. Star Wars Battlefront està rebent moltes crítiques i tothom que l’ha jugat sap que són injustes.

La primera és conceptual i va arribar abans que el joc: el fet que els programadors hagin decidit escapçar la modalitat offline. No hi ha cap “Modo Campaña” a l’ús, cosa que ha despertat les ires dels addictes als shooters tradicionals. Aquí rau la principal errada: no és un shooter tradicional. Ni ho pretén ser ni ho ha de ser. La mecànica és pràcticament la mateixa, però on marca la diferència és amb un factor que la resta de sagues – especialment el meu estimat Call of Duty– han perdut pel camí : el carisma. L’ambientació. Els personatges. La jugabilitat online. El doblatge. La música. Aquest últim apartat potser és el millor del títol de Lucasfilm. L’homenatge constant a John Williams supera tot el que hàgim pogut veure abans en una consola o PC. Només posar el joc i entrar al menú, saps que ets a casa, com li diu Han a Chewie.

No em malinterpreteu, la resta del producte està a l’alçada, especialment en un cuidadíssim apartat gràfic. Però no ens el comprem per això. Ens el comprem per sentir-nos al bosc de Endor, passar fred a Hoth, perseguir Tie-Fighters amb el nostre X-Wing i enfrontar-nos al mateix Darth Vader. I en això, Battlefront és un 10 sobre 10. Que no sigui un Call of Duty no vol dir que sigui un mal joc, més aviat al contrari. El seu referent no és Black Ops 3, sinó Rebel Assault. Podeu seguir queixant-vos de que les armes són poc variades o de que no hi ha prou diversitat d’escenaris. Jo prefereixo posar-me’l, mirar a la cara de qui s’asseu amb mi al sofà i dir-li: Wilson, we’re home.

No hi ha comentaris

Escriu un comentari