Tió, Galets i Stormtroopers. | Dani Senabre
Pàgina web oficial del periodista Dani Senabre. Descobreix tots els vídeos, les entrades i les publicacions. We've got fun and games.
dani senabre, dani, senabre, rac1, cope, dani senabre rac1, youtube, tu diras
16930
post-template-default,single,single-post,postid-16930,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Tió, Galets i Stormtroopers.

Tió, Galets i Stormtroopers.

Disney preveu estrenar una nova pel·lícula d’Star Wars…cada any!

En una setmana marcada per fets molt més importants i lamentables, hi ha un bon grapat de notícies que s’han perdut pel camí o que no han tingut el rebombori que mereixen. No crec que molta gent sigui conscient del que han anunciat de forma conjunta la factoria Disney i la productora Lucasfilm –que últimament venen a ser el mateix.

Esteu preparats? Jo crec que no.
Insistiu en seguir llegint? Ok.
Rebrem una nova peli de la saga galàctica cada any. Per sempre. Fins que ens morim.
En altres paraules: no viurem per veure el final de Star Wars.
Esteu bé? Jo no.

Sabíem que la nova trilogia arribaria intercalada per spinoffs sobre Han Solo, els X-Wing (Rogue One) i un últim sense identificar, probablement Yoda. Això ens assegurava una peli a l’any durant els propers sis. Però l’horitzó s’amplia indefinidament: els companys de Wired expliquen que si tot va bé amb la recaptació de The Force Awakens (algú ho dubta?) la previsió a can Mickey Mouse és la de llançar un nou episodi galàctic anual fins que les audiències se’n cansin i deixin de comprar entrades. O sigui: mai.

Aquesta informació ha estat confirmada per la famosa productora Kathleen Kennedy, la que va haver de lidiar amb George Lucas durant la transició de la franquícia a Disney:

He parlat amb Alan Horne, el màxim responsable de Disney Pictures i tots dos som conscients que existeix un risc de sobreexposar la franquícia i acabar cremant-la. Però la proposta té tot el seu suport i, malgrat suposi una quantitat de feina inhumana, confiem en tirar-la endavant. I després ens hi posarem amb Indiana Jones``

Per si fos poc.

La notícia pot ser molt bona o molt dolenta, és evident. Podem rebre obres mestres com Empire Strikes Back o insults al sentit comú com The Phantom Menace, per citar els dos extrems d’una mateixa línia. Però en qualsevol cas estem davant d’una nova tradició nadalenca: com els turrons, l’escudella o el tió. Jo hi aniré amb la dona. Hi aniré amb els fills. Hi aniré amb els néts. Les meves cendres hi aniran. I vosaltres: hi anireu?

1Comentari
  • Aleix
    Posted at 19:40h, 26 novembre Respon

    Sensacional, meravellós…però, què passarà quan star wars episodi 107 coincideixi amb l’estrena de la peli del Robert Rodríguez l’any 2115? Com gestionarem aquesta coincidència astral?

Escriu un comentari