Winter Is Coming | Dani Senabre
Pàgina web oficial del periodista Dani Senabre. Descobreix tots els vídeos, les entrades i les publicacions. We've got fun and games.
dani senabre, dani, senabre, rac1, cope, dani senabre rac1, youtube, tu diras
16920
post-template-default,single,single-post,postid-16920,single-format-video,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Winter Is Coming

Winter Is Coming

Aquest cap de setmana baixen les temperatures. Si no sabeu què fer, els amics de Nike tenen una idea

Avui iniciem una sèrie de petites delicatessen en forma de spots comercials. Oferir-vos totes les creacions publicitàries de qualitat del món, sense restriccions, seria una tasca titànica que ni el mateix Don Draper podria assolir. Per això hi hem posat un requeriment: han de tenir a veure amb el món de l’esport. De l’au revoir de Cantona, al mític Sampras-Agassi a les grans creacions de la NBA. Avui, però, li toca el torn a la NFL (malgrat una estrella i mitja de la millor lliga del món del bàsquet també tenen el seu cameo).

El gran protagonista de la temporada passada, aquesta bèstia parda anomenada Rob Gronkowski és el fil conductor d’una sèrie d’aparicions hilarants d’esportistes americans. A Gronk l’acompanyen homes com Ben Roethlisberger (possiblement el quarterback amb el braç més fort del planeta) o l’autor de la recepció més espectacular de les últimes dècades, el jugador dels Giants Odell Beckham Jr. Com dèiem, la recuperada estrella dels Pacers, Paul George, i el campió de la NBA amb els Warriors Draymond Green també treuen el cap malgrat un s’hi ha de fixar bastant per trobar-los. El mateix passa amb la famosa lluitadora Ronda Rousey, molt de moda a les xarxes després de la seva última i sagnant derrota a l’UFC.

Gaudiu del passeig del Tight End dels Patriots i prepareu-vos pel fred: Winter is coming…

No hi ha comentaris

Escriu un comentari